Portionsgratänger med finhackad bacon, toppade med rostad lök till pannbiff

Portionsgratänger med finhackad bacon, toppade med rostad lök till pannbiff

Portionsgratänger med finhackad bacon, toppade med rostad lök till pannbiff
För 10 personer

Ingredienser

  • 2000 g Scan potatisgratäng
  • 400 g knaperstekt bacon
  • 5 dl lagrad riven ost
  • 4 dl rostad lök
  • TILL SERVERING
  • 10 portioner stekt pannbiff
  • Stekt/karamelliserad lök

Gör så här

Sätt ugnen på 220 grader.
Blanda finhackad, knaperstekt bacon i potatisgratängen och fördela i 10 st portionsformar, toppa med lagrad ost.
Tillaga gratängerna i ugnen tills de har en härligt gyllne färg. Ta ut och toppa med rostad lök.
Servera med pannbiff och lök som steks långsamt i smör och en gnutta socker.