Snabba höstgrytan

Snabba höstgrytan
För 10 personer

Ingredienser

  • 1 kg Scan Högrev Sous Vide tärnad
  • 300 g Rotselleri i tärningar
  • 1½ msk Curry
  • 5 dl Oxbuljong
  • ½ dl Vetemjöl
  • 2 dl Grädde
  • 250 g Haricots verts
  • 200 g Purjolök
  • ½ msk Kinesisk soja
  • ca 2 msk Riven pepparrot

Gör så här

Fräs rotsellerin i lite olja med curryn. Slå på buljongen och låt rotsellerin koka några minuter. Rör ut mjölet i grädden och tillsätt. Låt koka i några minuter. Tillsätt köttet med spadet, bönorna och purjolöken. Låt koka upp. Smaka av med soja och pepparrot. Servera grytan med potatis eller ris och gärna en grönsallad.