Fläsklägg Rimmad sous vide - Scan Sverige Foodservice

Fläsklägg Rimmad sous vide

Scans goda fläsklägg är rimmad och vi har gjort jobbet åt dig genom skonsam sous vide kokning. Fläskläggen tål varmhållning under lång tid, vilket resulterar i minimalt svinn. Med vår sous vide-fläsklägg kan du spara tid, energi och få ett jämnt och högt resultat med god ekonomi. Scan - Alltid svenskt kött från svenska gårdar.

Innehåll

INGREDIENSER: Svensk fläsklägg svålfri (91%)*, salt, druvsocker, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250. *Ursprung: Sverige

  • Svenska flaggan
  • Kött från Sverige

Näringsvärde per 100g

Näringsvärde per 100g
  • Energi 500 kJ / 120 kcal
  • Fett 4,7 g
  • Varav mättat fett 2 g
  • Kolhydrater 0,5 g
  • Varav sockerarter 0 g
  • Protein 18 g
  • Salt 3,2 g

Allergener

Allergener
  • Gluten Nej
  • Mjölk Nej
  • Soja Nej
  • Ägg Nej
  • Lupin Nej
  • Senap Nej
  • Sesamfrön Nej
  • Selleri Nej
  • Fisk Nej

Teknisk data

Teknisk data

Artnr: 722693

Vikt: 1 800 g

Antal detaljistförpackningar i kartong: 3

Kartongens nettovikt: 5,00 kg

Antal kartonger på pall: 48

Pallens nettovikt: 259,0 kg

Antal lav på pallen: 6

Hållbarhetsdagar från produktionsdag: 42

GTIN: 2320060600001

Produktdata

Produktdata

Svensk köttråvara

Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C

Tillagning

Tillagning

Skiva köttet och lägg det i bleck (tillsätt ingen vätska och lägg ej på lock). Värm i kombiugn, lågtemperaturånga 80°C i ca 15 min eller tills temperaturen mellan skivorna är 70°C.